Kuva: Googlen vapaa kuvahaku |
Voi murhe! Viime
viikolla Akvaariolinnaan tilaamani kaksi perhoskalaa (Hemitaurichthys
zoster) olivat kuolleet kotiutuksessa. Ei siis vieläkään uutta elämää
altaaseen.
Haluan kuitenkin vielä pitää kiinni tästä lajista, joten uusi yritys seuraavassa lähetyksessä. Jaksan kyllä olla kärsivällinen
Kun tämmöinen takaisku kohtaa, niin mitä tekee ihminen? No, tietysti lohturuokaa!
Valmistin pari satsia omatekoista kalanruokaa pakastimeen. Sovelsin Merivesifoorumilla olevan asiantuntijaharrastajan ohjetta kahteen eri sapuskaan. Toiseen tuli vähän mereneläviä ja runsaammin kasviksia, mm. porkkanaa, papua ja banaania. Keltavälskäriä tässä lähinnä ajattelin. Toiseen laitoin vain paria laatua simpukkaa, mustekalaa ja katkarapua. Lihamyllystä läpi, ja lisukkeeksi kumpaankin valkosipulia, vitamiineja ja vähän jauhettua spiruliinaa. Lopuksi kiinteyttä agar-agarista.
Hyvin on kumpikin ruoka maistunut kaikille. Koostumus on oikein sopiva ja ruoka pysyy hyvin kasassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!