torstai 25. lokakuuta 2012

Uusi allas tuli kotiin

Uusi allas on nyt kotona. Se näyttää valtavalta, vaikka on vain vajaat sata litraa isompi kuin nykyinen 450-litrainen. Mutta jalusta on paljon korkeampi  (80 cm.), ja se kasvattaa kokovaikutelmaa. Se olisi ehkä saanut olla kymmenen senttiä matalampi, niin tämmöinen tumppikin olisi pärjännyt vähän matalammilla tikkailla. Toisaalta ala-altaassa puuhaamiselle on sitten mukavasti tilaa.



Seuraavana on edessä jalustan verhoilu, ja sen jälkeen reilun kolmen viikon päästä olisi tarkoitus ryhtyä varsinaisiin muuttopuuhiin.

Ylivuodon toteutus vaahtomuovitäytteillä lienee vähemmin käytetty, ja nähtäväksi jää, miten se käytännössä toimii. Luotan kumminkin  vantaalaisen suunnitteluosastoni ammattitaitoon enkä usko suurempia ongelmia tulevan.





Itse altaanvaihto-operaatio vähän hirvittää ensikertalaista. Kaiken kun pitäisi mennä mieluusti kerralla putkeen,  niin ettei jatkomylläystä paljon tarvittaisi.  Merivesifoorumilta olen kyllä saanut hyviä ohjeita, aina etukäteiskipulääkitystä myöten. Joten eiköhän se siitä.

Ja onhan tämä riemastuttavaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!